Strippteasekullen

Stripptease- Kullen

Wamrats Amy Rose x Alenya's Whipecream

 

16/7-2015

Amy och Whip fick 6 ungar men en var döfödd. 5 underbara mysiga flickor. Detta är en av den lugnaste kullen jag har haft, riktiga mysisar som ändå inte tackar nej till att busa lite.

Detta är min första Downunderkull men inte sista! Jag behåller själv en downunder, lilla Dixie Evans. Kullen är döpt efter strippor/burlesque dansörer då jag tyckte det var väldigt roliga feminina namn som fanns till denna underbara kull med bara flickor!

Pappa Whipcream är från danmark, Camilla Rasmussens uppfödning (Alenyas) som jag hade äran att få låna till min underbara Amy. Amy är min lilla prinsessa, pigg och alert, mycket bra flockegenskaper och väldigt social och mammig. Som jag vill att råttorna ska vara! Därför fick hon två kullar, vilket är första gången hos mig. Amy var i superbra kondition och gick aldrig direkt ner i vikt som mammor ibland kan göra när de har små bebisar. Sen var det ju bara bra att hon fick en liten kull som hennes andra och sista såklart! Whipcream var den perfekta killen för Amy och kullen blev helt underbar!

 

 

Camillas beskrivning av Wipp:

Whip er en mordreng, der altid kommer løbende når jeg nærmer mig lågen og altid holder sig tæt på mig når vi har sofa hygge. Han er så blid, rolig og kærlig, legesyg og fjollet, en rotte der er mit hjerte MEGET nært, vi har haft et bånd lige siden han blev født og jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om at han er et af mine hjertebørn.. Jeg glæder mig helt enormt til efterkommere fra ham, for han er så dejlig en dreng at jeg kun regner med vidunderlige efterkommere fra ham :D

 

 

Tyvärr har jag satt avelsstopp på hela kullen då flera av systrarna är för dominanta mot nya råttor och bebisar.

Beatrix Von Bourbon ♀

Silver Black Irish Dumbobärare

 

Stannar

Dita Von Teese ♀

Russian Blue Irish Dumbo

 

Emma H, Pippilottas

Gypsy Rose Lee ♀

Russian Blue Downunder Dumbo

 

Stannar

Dixie Evans ♀

Russian Blue Downunder Dumbo

 

Stannar

Khandie Khisses ♀

Silver Black Downunder Dumbo

 

Stannar

Utvärdering

Gypsy Rose Lee:

Bitit en unge vid tonåren och fick flytta hem. Fungerar i min flock, ej bitit någon men reser ragg vid intron.

Fortfarande inte bitit någon men väldigt hård vid intron, jagar och reser ragg. Annars en mycket härlig och social tjej.

Dixie Evans:

Social och mysig liten tjej, underbar på alla sätt förutom i flocken där hon är för hård vid intron smat jagar och reser ragg.

Dita Von Tease:

Jag älskar Dita, hon är helt underbar, ibland bråkar hon men aldrig allvarligt.

Khandi Khisses:

Supersocial hona som fick som liten panikattacker när hon var ute men blev av med dom. Väldigt aktiv och kontaktsökande. För hård vid introduktioner.

 

Beatrix Von Bourbon:

Helt fantastisk hona, mamma kär och extremt lyhörd. Varit hård i intro en gång men med tanke på syskon så fick hon vara endast sällskapsråtta och inte gå vidare i avel. Har varit förkyld – låtit rosslig en gång.

 

Kullen: Kullen är stoppad för vidare avel.

Khandi och Beatrix fick juvertumör samt att Bea rosslade. Dixie har trillat och smällt nacken och har fått snehuvud men hon är hel obeskymrad öven den tack och lov.

Khandi och Beatrix finns inte längre kvar och somnade in den 23/2-2017 ♥