Nyheter

Nyheter

24/2-17

Ja det har varit en väldigt tuff tid, vår älskade Sixten, vår gaamla golden retriever har somnat in.

11 år gammal. Det är oehört tomt utan älskade lillebror...

 

Även en del råttor har lämnat mig under senaste halvåret. men mycket nytt har också kommit ♥

För att få mer uppdatering så ha koll på facebook sidan Lejonhjärtas Råttor där det blir oftare lite småuppdateringar.

Två plannerade kullar på gång, en som är uträknad till början av mars och den andra ska sättas ihop i slutet av Mars - April ungefär.

 

25/10-16

Jag är väldigt dålig på att uppdatera här men hela hemsidan är äntligen uppdaterad och hyffsat aktuell. Min bärbara dator dog för mig och där finns alla bilder, dokument m.m. men de ska hämtas i veckan. S å hela sommaren var jag datorlös men fick igång min gamla dator och fixade den så äntligen har jag kunnat uppdatera här så gott som det gått. Nya bilder på råttorna m.m.

Fler uppdateringar kommer när jag har mina filer tillbaka samt att jag ska ta bilder på mina två nya importer från finland Ville och Pekka från Ratsian. Jättehärliga killar båda två, är så himla glad för att jag fick bli deras nya matte! :D

Jag håller även på att sammanställa alla uppdateringarna från alla kullarna och sen ska det skrivas massa stamtavlor. Ja mycket att göra hela tiden! :)

 

Ny parning är på gång mellan Sam och Sita, ska bli såå spännande att se vad som dyker upp! :D

 

22/1-16

Då var det nytt år !

Sansas bebisar växer så det knakar och två pojkar stannade kvar hos mig, Sleepy Hollow och Sweeney Todd.

Rita har också fått sin kull som också växer rent för fort, alla kommer flytta till helt underbara hem och även här fick två stanna men gisses vad det tog sin tid för mig att välja och vilka färger det dök upp. Jag är fortfarande inte säker på dem men det är det närmaste rätt som jag kan komma än så länge.

Hela min hemsida försvann för mig, eller ja alla bilderna så jag tänkte att radera allt och så gör jag om den igen. Det nya är att den endast kommer innehålla mina råttor och så får nog hundarna en egen. Tänkte lägga in en sida till våra andra djur som innan med en bild på våra andra fyrbenta sötnosar men inte vars en sida. Ska försöka få rätt på alla stamtavlorna också så det kan bli lite mer rätt här. Hemsidan har varit fruktansvärt seg att jobba i och krashat hela tiden så jag försöker få hjälp med detta så det går lite snabbare att uppdatera den. Hoppas på det bästa.

Annars kan ni alltid följa oss på facebook sidan Lejonhjärta's Råttor och Team Padfoot :)

 

I slutet av månaden/början av nästa så är min underbara Girighet uträknad så fler småttingar är i bakning ;)

Det är en del kullar på gång nu, många bra honor i rätt ålder så det blir en del :)

 

Jag kommer även att ändra lite , kommande kullar kommer att kosta 350 kr.

 

19/11-15

Det går segt men framåt med uppdateringarna här.. Jag sitter samtidigt och jobbar med SRS och pysslar med djuren och vardagslivet. Hundarna är igång i draget igen, Stockholm mässan (hundutställning) ligger framför oss och mycket hundträning med detta. Underbara Sansa har fått sin Tim Burton kull med underbara Pippilottas Pippin. Rita ska dejta Zacky istället.

All sjukhistoria m.m. ska läggas ut här med, men det kommer ta låång tid.. Försöka lägga upp det enkelt m.m. lägga in stamtavlor på datorn och ta nya bilder. Skriva informationen här på hemsidan ska också ordnas. Jag ska försöka jobba på så mycket jag bara kan! Sen är där en miljoner saker till som jag ska ordna och "sortera" upp :p och inte långt till jul!

 

Sansas bebisar växer och växer till vackra individer, väldigt trygga och gosiga som gärna busar med varandra och fingrarna <3

Har ni några önskemål/tips så är det bara att skriva! :)

 

10/8-15

7-2015 födde Amy 5 små flickor <3 Tre Russian blue och två Silver black. Se mer under Stripptease-kullen

 

19/3-2015

Den 18/3-2015 födde Amy 14 små underbara söta bebisar <3 Allting gick jättebra och Amy fixade och fixar allting själva.

 

Hemsidan är uppdaterad men mer info, texter och bilder kommer

 

 

17/3-2015

Nu så är sidan ute (som ni ser) och jag ska försöka se till att den blir klar så fort som möjligt i mån av tid jag har :)

Har nog varit lite för trött när jag har skrivit då jag bland annat missade ett p i temperament och inte alls tänkte på hur tokigt jag stavade till Sackys namn, han heter alltså Sacky och inte Sachy...

Råttornas sidor är mest uppdaterade då de är dem denna sidan mest är till för. Jag ska försöka skriva ett dokument med information m.m. om dem samt skriva ihop lite färger, teckningar osv, men det kommer ta lång tid då jag behöver bilder och info från andra uppfödare och deras godkännande att jag använder mig av det. Självklart kommer källor att vara med där lånad info och bilder finns.

 

Jag ska även försöka ta bilder på hur mina råttor bor och sådant samt fylla i hela minnes sidan på de olika djuren jag har haft genom åren men det kommer också ta lååång tid. Men det kommer så småning om! :)

 

En del av stamtavlorna jag har lagt ut kommer att uppdateras snarast på mer info, så alla som har ungar från Avenged Sevenfold kullen kommer jag att skicka detta till så fort det är klart!

Kommer ta en stund att få ihopa allt. Tack vare underbara råttuppfödare runt om i Sverige som vetat något om de olika råttorna så har jag fått reda på massvis med saker och fått veta vart de olika har bott m.m. super härligt när vi uppfödare kan hjälpas åt så, så himla fint av de alla <3

 

Jag håller även på att fylla i information på Ratalog.se, råttdatabasen. Länk till denna och olika uppfödare m.m. kommer också snart. Bli inte ledsen om du inte är med än under länkar, jag lägger in så fort jag kan, men du får gärna påminna mig om jag glömt bort helt. :)

 

Amy tjockar på sig fint, bebis magen växer för var dag och det är bara två dagar kvar !! Ska bli så himla spännande <3 Längtar så!

 

Hittar ni stavfel, undrar något, har tips eller idéer, inte förstår något så var inte rädda för att skriva till mig. Det är väldigt lätt att det blir fel eller otydligt m.m. när man sitter här och skriver och bygger ;)

 

De två sista bebisarna från Avenged Sevenfold kullen har flyttat till sina nya hem i Danmark, önskar Camilla och Kristin all lycka till med sötnosarna <3

 

Ha en toppen dag allesammans!

 

10/3-2015

Idag har jag äntligen fått rätt på min hemsida igen. Men det innebar att jag får börja om helt med den så vänligen ha tålamod så ska den förhoppningsvis bli bättre och hållas mer uppdaterad.

 

Tills vidare kan ni hålla koll på min Facebook sida: www.facebook.com/Lejonhjartasuppfodning

 

MVH // Jessie